Binogi!

Några kvällar i månaden brukar jag sätta mig ner och söka efter material, om allt mellan himmel och jord, som kan hjälpa och underlätta för personer med bland annat språkstörning. För att senare göra något typ av tipsinlägg.

Inget betalt sammarbete utan bara för att jag gillar det jag tipsar om och jag gillar också att lyfta fram andra. Livet är ingen tävling.
Jag försöker tänka så bredd jag bara kan. För att jag hoppas att mina tips kan hjälpa någon, även om det bara är 0,1%

Så är det värt all tid, som jag lägger ner på att söka efter material.
Så här kommer första tipsinlägget i föjletongen "Anna tipsar om...."

I första inlägget av "Anna tipsar om....." tipsar jag om Binogi.
Binogi är ett ställe som du hittar pedagogiska, animerade och korta lektionsfilmer och på olika språk.

I Binogi finns filmer och lektioner i 13 olika ämnen. (matematik, fysik, kemi, biologi, svenska, samhällskunskap, historia, geografi, religion, engelska, teknik, hemkunskap och konsumentkunskap, samt idrott och hälsa.)


Kolla in Binogis hemsida och varför inte deras Youtubekanal.

Jag förespråka, så ofta jag kan om läromedel. Där man använder sig av många sinnen samtidigt. För att jag själv upplever att jag lär mig bäst på det viset och jag är inte ensam om det.

Jag hittade Studi ( som Binogi hette tidigare) faktiskt för några år sedan och kunde inte låta bli att titta på några av videoklippen och tyckte om vad jag såg i sin helhet. Det kan förekomma ord som upplevs som svåra. Därför kan det vara bra att sitta ihop med någon och prata om de orden som upplevs som svåra.

Tack för ert jobb Binogi!

18 Mar 2022

Välkommen hit 
Känn dig som hemma laughing

Facebook

 Kontakta mig:

flickanmedsprakstorningen@gmail.com 

Länkar till N.nu