Om Only for Heroes

Only for Heroes ( på svenska *bara för hjältar*)

"Namnet Only for Heroes föddes ur idén att de verkliga hjältarna är de som får kämpa mot extra svåra odds i tillvaron. Precis som serietidningarnas superhjältar, så behöver våra hjältar tillgång till rätt verktyg för att kunna uträtta stordåd. Även du som i vardagen arbetar för att göra livet lättare för barn och ungdomar med funktionsvariationer är en hjälte!" 

Hos Only for Heroes kan du köpa specialpedagogiska läromedel, material och hjälpmedel för barn och ungdomar med särskilda behov som hjälpa till att göra inlärningen roligare. Du kan också lära dig via kurser, lyssnar på deras föreläsningar och vara delaktig i workshop inom dyslexi, språkstörning och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer.

"Only for Heroes fokuserar särskilt på barn och ungdomar med språkstörning, dyslexi, autismspektrumstörningar, AD(H)D, dyskalkyli, och långsam inlärning. Vi har också många hjälpmedel som underlättar språkinlärningen för nyanlända eller för den som har svenska som andraspråk."

De som jobbar på Only for Heroes är logopeder och föräldrar med nån typ av koppling med särskilda behov till sitt barn eller sig själva.

OnlyforHeroes startsida där du kan kontakta om du vill veta mer om verktyg och vad som kan hjälpa dina elever eller egna barn.

Hittar mer information OM här 

Bloggen med massor klockrena blogginlägg som du absolut inte vill missa:

Här kommer några av mina favoritinlägg:

Only for Heroes Facebook och Instagram

 

 

9 Apr 2018

Välkommen hit 
Känn dig som hemma laughing

Facebook

 Kontakta mig:

flickanmedsprakstorningen@gmail.com 

Länkar till N.nu