Röster från andra med Wilma del 2

 Gästinlägg.

      

"Röster från andra" av Wilma Dahlgren

-------------

Hejsan alla där ute mitt namn är Wilma och jag tänkte idag göra ett nytt litet gästinlägg här på min vän Annas blogg.

Dagens inlägg tänkte jag skulle handla om psykisk ohälsa. Tycker att ämnet är ett så otroligt viktigt ämne, som det behövs pratats mer om, verkligen.

Jag tänkte skriva om tankar o funderingar kring personer som får och lever med en eller flera funktionsnedsättning variationer så som språknedsättning exempel. Det kan vara väldigt tufft för en att få reda på att man har fått en funktionsnedsättnings variation, det poppar upp otroligt många tankar i ens huvud så som hur kommer mitt liv att se ut nu och framöver? Vad kommer mina vänner tycka om mig? Kommer folk älska mig? Hur kommer samhället bete sig mot mig? Hur kommer de gå i skolan/jobbet/ Kollegor för mig? .

Alla tar det självklart på helt olika sätt när man får ett sådant här besked vissa tar det absolut hårdare än andra, alla är olika på den fronten. Men de viktigt att prata om hur man känner och tänker så att man inte håller det inne för sig själv, och det blir att man stänger in sig och bildar form av psykisk ohälsa pga av detta.

Att ha en funktionsnedsättnings variation idag är så många som har så du är absolut inte ensam även fast det kan kännas så för stunden och för dig. Men tycker absolut du ska blicka framåt för de finns så fantastiskta möjligheter och idag finns mycket hjälp för dig om du har svårt veta hur du ska ta dig till väga där ute göm dig inte, det är inte värt det.
Men som sagt glöm inte du är strongwomen eller strongman och du är unik som person och du kommer hitta lösningar som funkar för dig och när du hittat läsningar så lever livet på precis som vanligt, var inte rädd hitta vänner för de finns där ute garanterat, ge aldrig upp upplev livet.

Det var allt för mig just nu hoppas att detta kunde ge någon där ute någon form av hopp och trygghet att låta hoppet stärkas och lysa för hjältar finns där ute.
Tack Wilma
-------
Tack Wilma för ditt medverkan i "Röster från andra" <3
27 Aug 2020

Välkommen hit 
Känn dig som hemma laughing

Facebook

 Kontakta mig:

flickanmedsprakstorningen@gmail.com 

Länkar till N.nu