Vem är jag?

Eftersom jag fått en hel del nya följare, så vill jag berätta om mig och varför jag finns här.

Vem är jag?
Jag heter Anna, 33år gammal och brinner för att kunskapen om språkstörning både som "diagnos" och vad det kan innebära, ska växa i samhället. Jag, precis som många andra möter så mycket okunskap och rädsla när det kommer till att människor faktiskt kan har svårt med något som många människor ta för givet. En av dessa är just språkstörning

För att försöka öka kunskapen så delar jag med mig av mina egna erfarenheter, tankar och tips på min hemsida och andra sociala medier som Facebook och Twitter. Även om det blir mer jobb för mig att har fler konton att lägga ut fakta på, så är det ett sätt att finnas lite överallt för att sprida kunskap på. Jag är, som tur är långt ifrån ensam om att sprida kunskap om språkstörning. Det finns en hel del språkstörningsspridare (som jag valt att kalla det för) ute i vårt fina land och även utomlands.

Jag har också valt att föreläsa om hur mitt liv har sett ut genom åren (av det jag minns och känner mig trygg i att prata om) och detta har jag gjort i 10 år. För att jag hoppas av hela mitt hjärta att det kan hjälpa nån därute att orka fortsätta, att blir klokare, bättre förstår, omvandla mina tips och råd så att de passar för den personen eftersom vi alla är olika.

Jag är otroligt tacksam över att du valt att följa mig och hoppas att du vill fortsätta även i framtiden och det gäller såklart dig som följt mig ett tag också.

Det var inte alls meningen att detta inlägg skulle blir så här långt, det är väl ett bevis över hur stark jag känner för just denna frågan.

 

#flickanmedspråkstörningen #språkstörning #språksvårigheter #ommig #mittdriv #tacksam #kunskap #språkstörningsspridare #DLD

24 Mar 2020

Välkommen hit 
Känn dig som hemma laughing

Facebook

 Kontakta mig:

flickanmedsprakstorningen@gmail.com 

Länkar till N.nu